Vakman uit Stadskanaal start klusbedrijf als Klussenier

Erwin van Dijken is de afgelopen periode druk geweest met de voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf.

Vakman uit Stadskanaal start klusbedrijf als Klussenier

Hij is klaar voor de officiële start op 1 augustus en zou het liefst vandaag nog beginnen. Erwin: “Ondanks dat ik jarenlang met veel plezier bij hetzelfde bedrijf werkzaam was als allround timmerman, ben ik blij dat ik binnenkort mijn eigen klusbedrijf kan opbouwen. Nu kan ik mijn eigen kwaliteit leveren en heb ik de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen. Een klantenkring met stuk voor stuk tevreden klanten is mijn streven.” Dat belooft een vliegende start!

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

Ik werkte 30 jaar als allround timmerman bij een groot landelijk bouwbedrijf. Naast mijn werk was ik ook altijd aan het klussen, badkamers, keuken alles op het gebied van timmerwerk, ik pakte alles aan. Mijn hele huis is door mij alleen verbouwd. Door familie en bekenden werd ik steeds vaker op het spoor gezet van een eigen klusbedrijf. Qua kwaliteit leg ik de lat altijd hoog. In loondienst is er soms geen tijd of geld om de lat zo hoog te leggen en het werk werd eentonig. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging.

Waarom heeft u voor de franchiseorganisatie De Klussenier gekozen?

Het concept van De Klussenier spreekt mij erg aan omdat deze organisatie het totaalplaatje aanbiedt, ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering maar ook een bekend en betrouwbaar merk. Daarnaast krijg ik wel de vrijheid van een zelfstandig ondernemer.

Wat is uw specialiteit?

Eigenlijk alle verbouwingen in en rond het huis. Het realiseren van een aanbouw, dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor de plaatsing van badkamers, keukens, al het timmerwerk, dakwerk, tegelwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunnen klanten bij mij terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

Van niets iets moois maken. Samen met de klant het perfecte plan maken en dit tot tevredenheid van de klant uitvoeren. Maar ook de vrijheid en de afwisseling in mijn werk. Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering zit ik er bovenop. En het leveren van maatwerk zorgt voor leuke uitdagingen. Iedere klant is namelijk anders, dus iedere klus is ook anders.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Vanaf 1 augustus ben ik beschikbaar in Stadskanaal, en omgeving als Klussenier. Heeft u verbouwplannen of specifieke wensen, ik kom het graag met u bespreken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Bel gerust op 06 - 36177734 of 0599 - 619076. Ik ben ook bereikbaar via erwinvandijken@klussenier.nl.

Geplaatst op vrijdag 21 juli 2017.

Over De Klussenier Erwin van Dijken

Dit bericht is geschreven door De Klussenier Erwin van Dijken. Het bedrijf valt onder klussenbedrijf uit Stadskanaal. Trefwoorden van De Klussenier Erwin van Dijken uit Stadskanaal : klusdiensten, klusbedrijf inhuren, huisklus uitbesteden, tuinklus uitbesteden, klusjesman inhuren, renovatieklussen, bouwklussen,.

Lees meer over De Klussenier Erwin van Dijken.