Tussenjaarprogramma

Voorlichtingsavonden

Tussenjaarprogramma

Leerlingen en studenten moeten al tijdens hun mbo, havo of vwo kiezen voor een studie of loopbaan. Maar een verstandige studiekeuze maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Nadat je jouw mbo-, havo of vwo-diploma hebt gehaald, kan het daarom goed zijn om een tussenjaar te volgen!

Grote kans dat jouw ouders of docenten minder positief zijn over een tussenjaar. Want wat is het risico dat je gewend raakt aan jouw bijbaan en niet meer gaat studeren? En besteed je jouw gap year nuttig, of is het vooral een zwart gat? Met een tussenjaar bij Inspiratiemotor ontdek je in een schooljaar wie je echt bent en waar jouw drijfveren liggen.

We focussen op je ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Bij Inspiratiemotor gaan we voorbij de focus op je IQ, maar zoeken we het evenwicht met je emoties, werken we aan sociale vaardigheden (EQ), drijfveren (SQ) en je gezondheid (FQ).

Heb je al een idee wat je wilt gaan doen? Dan kijken we direct welke kennis en ervaring daarvoor nodig zijn, zodat je misschien zelfs met een voorsprong begint. Voor verbreding van je perspectief ga je in je tussenjaar twaalf weken reizen, waarin je tussentijds contact houdt met je begeleider. Het jaar sluit je af met de etalage: in de startblokken! We bouwen aan jouw eigenbeeld, zodat je zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat.

Wil je meer weten? Kom dan naar de gratis en vrijblijvende voorlichtingsavonden!

Van 19.30-21.30 uur locatie: Zuidhaege 2 Assen (Podium Zuidhaege) 15 maart 24 april 28 mei 27 juni

Geplaatst op woensdag 7 februari 2018.

Over Inspiratiemotor

Dit bericht is geschreven door Inspiratiemotor. Het bedrijf valt onder coaching uit Stadskanaal. Trefwoorden van Inspiratiemotor uit Stadskanaal : teamcoaching, teamcoach, teamtraining, teamscrub, voorlichting tussenjaar studenten, succesles voor studenten, tussenjaar voor docenten, teamcoaching bedrijven, inspiratieboost bedrijven,.

Lees meer over Inspiratiemotor.