Zheng Ying Acupunctuur in Eext

Welkom bij | Zhèng Yíng Acupunctuur

Over Zheng Ying Acupunctuur

Zheng Ying Acupunctuur valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Stadskanaal.

Mevrouw Willy Schuiling-Boelens is de drijvende kracht achter Zhèng Yíng Acupunctuur. Na vier jaar intensieve studie klassieke acupunctuur, medische basiskennis en diverse aanvullende studies mag ik mij gediplomeerd en geregistreerd acupuncturist noemen.

Heeft u last van reuma, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, spanningen, angstklachten of iets anders? En ben je op zoek naar een acupuncturist ? Zoek dan niet verder, want je bent bij Zhèng Yíng Acupunctuur aan het juiste adres. Acupunctuur is juist bij uitstek geschikt ter behandeling van chronische aandoeningen. Het kan bij een zeer groot aantal klachten worden toegepast en kent weinig tot geen bijwerkingen. Verder helpt acupunctuur de fitheid, natuurlijke weerstand en pijngrens te verhogen en de levenslust te prikkelen. Daarmee heeft acupunctuur dus ook een preventieve werking

De behandelingen bij Zhèng Yíng Acupunctuur :

- Acupunctuur, door het aanprikken van acupunctuurpunten op de meridianen wordt de qi gestimuleerd of afgeremd. Zo kan door gebruik van acupunctuur het inwendige van de mens beïnvloedt worden.

- Dr. Tan's Balance Methode, is zeer effectief voor het behandelen van alle pijnklachten. Het pijnlijke gebied wordt niet behandeld met naalden.

- Stoppen met roken? Laat Prostop lasertherapie je daar bij helpen en stop met roken na één behandeling.

- Guasha, op de plaats waarop de olie is aangebracht wordt met een speciale schraper over de huid geschraapt om de sha (kleine bloeduitstortinkjes in de huid) naar boven te halen. Op deze manier worden er afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Het verbeterd de doorbloeding en heft blokkades in het lichaam op.

- Cupping, stimuleert de bloedcirculatie en heft blokkades van qi op.

- Moxa, een aanvulling op een acupunctuurbehandeling. Moxa wordt gebruikt om de acupunctuurpunten te verwarmen. Hierdoor dringt de warmte van de moxa diep door tot in de acupunctuurpunten en zal daar de energiestroom ofwel qi stimuleren. De combinatie van acupunctuur en moxa werkt versterkend.

- Yager Therapie, het zoekt naar oorzaken en bronnen om vervolgens de vastgelegde informatie (delen) te wijzigen/veranderen en aan te passen aan de huidige inzichten, kennis en maatstaven. Het pakt daarom het probleem/de klacht bij de wortel aan.

- Spagyriek Therapie®, is gericht zijn op het verlichten van symptomen en tevens op het doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zheng Ying Acupunctuur uit de rubriek gezondheidscentrum uit Stadskanaal is gevestigd aan de t Witzand 2 in Eext. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20264646.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Zheng Ying Acupunctuur zijn o.a. :