SIZ Zorg in Stadskanaal

SIZ Zorg: Sociaal Individuele Zorg!

Over SIZ Zorg

SIZ Zorg valt onder de rubriek psycholoog uit Stadskanaal.

SIZ-zorg in Stadskanaal geeft psychotherapie vanuit gestalt en geeft door middel gesprekken en lichaams gerichte therapie een behandeling om beter voor jezelf te kunnen zorgen.

In onze behandelingen werken we aan herstel van vertrouwen, verbeteren van hoe je je voelt en hoe je je gedraagt.

Ook bied SIZ-zorg u rots en water training aan. Wat is rots en water? Rots en water is een sociale vaardigheidstraining. Door te oefenen en te praten met andere kinderen en jongeren leer je om in te schatten wanneer je een rots kunt zijn en wanneer water. De rots staat voor weerbaarheid: voor jezelf opkomen, jezelf kunnen verdedigen en in jezelf vertrouwen. Het water staat voor solidariteit: dat betekent dat je je in kunt leven in andere mensen en dat je jezelf kunt beheersen wanneer je bijvoorbeeld heel boos wordt.

Neem ook eens kijkje op mijn andere website! https://www.psycholoogstadskanaal.nl/?gclid=CjwKCAiAlfnUBRBQEiwAWpPA6Us-_RisnrGUgpzNYR14jpZYimNkRPtes1S8yXrB7gvijcBfKtgI-BoCIYUQAvD_BwE

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij SIZ-zorg? Neem dan nu een kijkje op hun eigen website. Daar staat nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SIZ Zorg uit de rubriek psycholoog uit Stadskanaal is gevestigd aan de Azaielaan 22 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55138237.

Diensten en producten voor psycholoog

Trefwoorden die horen bij SIZ Zorg zijn o.a. :