SID in Stadskanaal

SID | Groeien, leren en ontwikkelen in een huiselijke omgeving.

Over SID

SID valt onder de rubriek zorg en welzijn in Stadskanaal.

SID is een Sociaal Pedagogisch Centrum, het is een kleinschalige zorgorganisatie. Zij maken het verschil door haar personeel gerichter in te kunnen zetten. Ondanks dat SID kleinschalig is, kunnen zij indien nodig, veel werk aan omdat zij samenwerken met een groot netwerk. SID werkt met allemaal vakbekwame en ervaren professionals en met allemaal dezelfde werkwijze en visie. Ook is SID, HKZ gecertificeerd.

Begeleiding biedt SID aan jeugdigen, jongvolwassenen vanaf 18 jaar:

- Met een licht verstandelijke beperking

- Met psychiatrische problemen

- Met psychosociale problemen

- Met een gedragsproblematiek

- In een kwetsbare situatie

- Sociale problematiek

Wanneer vraag je hulp?

Je hebt het gevoel vast te lopen thuis. Misschien heb je moeite met geldzaken en de rekeningen stapelen zich op. Ook kan je last hebben van depressieve gevoelens, waardoor je niet toekomt aan je huishouden. Je hebt het gevoel dat je je leven niet meer onder controle hebt. Je wilt graag iets veranderen, maar waar moet je beginnen?

In je eigen huis of in een huis van SID, gaan zij samen met jou aan de slag. Zij leren jouw praktische vaardigheden en je leert daardoor (weer) zelfstandig te functioneren. Zij nemen het niet van je over, maar ze helpen jou om (weer) grip te krijgen op jouw leven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SID uit de rubriek zorg en welzijn uit Stadskanaal is gevestigd aan de Gedempte Vleddermond 1a in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46815288.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij SID zijn o.a. :