Schoonheidssalon Inge in Stadskanaal

Verzorgen, genieten en ontspannen!

Over Schoonheidssalon Inge

Schoonheidssalon Inge valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Stadskanaal.

Kunt u wel wat rust en ontspanning gebruiken in deze hectische tijd? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Schoonheidssalon Inge is een schoonheidssalon waar voornamelijk met de handen wordt gewerkt en waar genieten en ontspannen op 1 staan.

De behandelingen;

* Behandeling voor de man

* Korte Gezichtsbehandeling

* Luxe behandeling

* Complete gezichtsbehandeling

In mijn salon maak ik gebruik van de producten van Sans Soucis, deze producten zijn geheel dierproefvrij en zijn grotendeels gemaakt van thermaal water uit Baden-Baden, dit water staat bekend om zijn heilzame en zuiverende werking.

Is er binnenkort een speciale gelegenheid maar heeft u nog geen cadeau? Ook dan kunt u bij mij terecht. Bij mij kunt u een cadeaubon aanschaffen in elk gewenst bedrag en wordt erg leuk verpakt. Deze bon is in te leveren voor elke gewenste behandeling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Inge uit de rubriek schoonheidssalon uit Stadskanaal is gevestigd aan de Handelsstraat 44C in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0599-820233.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Inge zijn o.a. :