Riemeijer Piano in Stadskanaal

Piano's & Vleugels.

Over Riemeijer Piano

Riemeijer Piano valt onder de rubriek muziekwinkel uit Stadskanaal.

Bent u op zoek naar een piano? Of is uw piano toe aan onderhoud of wilt u deze laten stemmen? Dan bent u bij Riemeijer Piano helemaal aan het juiste adres! Doordat wij in een wisselend klimaat wonen raakt uw piano of vleugel ontstemt (vals, het is daarom van belang om deze minimaal 1 keer per jaar te laten stemmen.

Daarnaast is het voor het behoud van uw speelplezier niet geheel onbelangrijk om uw piano regelmatig te laten nakijken en en eventueel van een onderhoudsbeurt te voorzien. Neem gerust eens een kijkje op de website voor tips voor het onderhoud van uw vleugel of piano.

Wilt u een piano huren? Dat is geen enkel probleem, wij verhuren namelijk ook piano's voor een dag en zorgen ervoor dat u dan en goed instrument tot uw beschikking heeft.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Riemeijer Piano uit de rubriek muziekwinkel uit Stadskanaal is gevestigd aan de Handelsstraat 5 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0599-614868.

Diensten en producten voor muziekwinkel

Trefwoorden die horen bij Riemeijer Piano zijn o.a. :