Praktijk de ZomerDijk in Gasteren

lifecoaching en bemiddeling

Over Praktijk de ZomerDijk

Praktijk de ZomerDijk valt onder de rubriek coaching in Stadskanaal.

Wilma Dijk is de drijvende kracht achter Praktijk de Zomerdijk. Ik ben een duizendpoot die creatief, empathisch, respectvol, analytisch, nuchter en ondernemend is. Ik luister graag en humor vind ik belangrijk.

Vallen, opstaan en weer doorgaan is kenmerkend voor mij. Veerkrachtig en weer kansen zien. Zie mij als een gids waar je van kan leren en waar je tot ontspanning, heling en een betere gezondheid en keuzes kan komen. Waar jij jezelf beter kunt leren kennen en inzetten. Verandering begint meestal bij jezelf.

Ik ben een lifecoach die gespecialiseerd is in leefstijl, stress, burn-out, trauma, rouw en verlies, relaties, conflict, scheiding en het samengestelde gezin.

Als lifecoach help ik je bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen werken we aan een positieve verandering in je leven. Vanuit mijn praktijk in Gasteren of in de vrije natuur van Drenthe. Ik coach mensen zoals jij en ik bij leefstijlverandering, stress, burn-out, trauma, relatieproblemen, conflicten, scheiding en samen leven in een samengesteld gezin. We willen immers allemaal rust en balans waardoor we kunnen genieten van het leven en de aandacht aan anderen kunnen schenken zoals we willen. Alles heeft invloed op ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Het één staat niet los van het andere. Als jij ergens op vastloopt en de kwaliteit van je leven of relaties wilt verhogen dan kan ik jou daarbij coachen. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals gesprekken, MatriXmethode en ontspanningsoefeningen.

Voor de mogelijkheden en meer informatie verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de ZomerDijk uit de rubriek coaching uit Stadskanaal is gevestigd aan de Oudemolenseweg 13, in Gasteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23753308.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de ZomerDijk zijn o.a. :