Praktijk Anastasis in Ten Boer

Welkom bij | Praktijk Anastasis

Over Praktijk Anastasis

Praktijk Anastasis valt onder de rubriek therapeut in Stadskanaal.

Dhr. Ton Westerhuis is het gezicht en de drijvende kracht achter Praktijk Anastasis. Ik ben een magnetiseur die bij de mensen thuis komt, dus een magnetiseur op afstand.

Ben je op zoek naar een magnetiseur in de regio Assen, Borger, Groningen of Delfzijl? Omdat je last hebt van maag en/of darmklachten, hoofdpijn of migraine, menstruatieklachten? Er veel pijn voelt in je spieren en /of gewrichten? Vermoeidheid ervaart na corona of door spanningen en stress? Of omdat je graag ontspanning van het lichaam en geest zoekt? Kijk dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Praktijk Anastasis.

Door u te magnetiseren bevorder ik het genezingsproces door de blokkades op te ruimen en de energie te herstellen en u opnieuw in evenwicht te brengen. Als de blokkades weggenomen worden door het magnetiseren kan het zelfregulerende vermogen van het lichaam zijn werk weer doen.

Het aanbod bij Praktijk Anastasis:

- Magnetiseren bij u thuis, bevordert het genezingsproces door blokkades op te ruimen en de energie te herstellen en opnieuw in evenwicht te brengen.

- Magnetiseren op afstand, is even effectief als een persoonlijke behandeling omdat we bij het magnetiseren werken met de fysieke, emotionele en mentale aspecten van een individu door toegang te krijgen tot het energielichaam van het individu. Het energielichaam is overal en op elk moment gemakkelijk toegankelijk en je hoeft niet fysiek bij de magnetiseur aanwezig te zijn.

- Magnetiseren bij Honden, honden reageren heel goed op het magnetiseren omdat het hen een diepe ontspanning geeft waardoor het zelfgenezingsproces kan beginnen. Het magnetiseren kan naast andere behandelingen worden toegepast.

Ik zal altijd met u overleggen over hoeveel behandelingen u nodig bent en of we de behandeling naar wens is en het kunnen voortzetten.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Praktijk Anastasis. Kunt ook altijd voor meer informatie contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0502115202.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Anastasis zijn o.a. :