Inspiratiemotor in Stadskanaal

Inspiratiemotor: Voor als het systeem spaak loopt.

Over Inspiratiemotor

Inspiratiemotor valt onder de rubriek coaching uit Stadskanaal.

Van meedraaier tot aandrijver!

Loopt het systeem spaak? Dan is Inspiratiemotor de uitkomst! Inspiratiemotor is er voor studenten, docenten, medewerkers en leidinggevenden. Keek u eerst uit naar bijvoorbeeld uw eerste dag op school of op uw werk en kunt u nu niet meer wachten tot het weekend is? Dan kan Inspiratiemotor u helpen door de motivatie van eerder terug te vinden.

Inspiratiemotor heeft al vele jaren ervaring in het onderwijs en succesvolle projecten in het bedrijfsleven. Xandra Koops is het gezicht achter Inspiratiemotor. Xandra brengt graag nieuwe energie in de dagelijkse gang van zaken.

Wilt u keuzestress, burn-outs en ziekteverzuim vermijden? Neemt u dan nu contact op met Inspiratiemotor. Inspiratiemotor biedt diverse cursussen en trainingen aan voor studenten, onderwijs en bedrijven. Zoals informatie over tussenjaren, succeslessen en teamtrainingen.

U kunt de website van Inspiratiemotor bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inspiratiemotor uit de rubriek coaching uit Stadskanaal is gevestigd aan de Pekelderstraat 18 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19075199.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inspiratiemotor zijn o.a. :

Nieuws van Inspiratiemotor in Stadskanaal

Tussenjaarprogramma

Tussenjaarprogramma

Voorlichtingsavonden