GlimMobiel Stadskanaal in Stadskanaal

GlimMobiel Stadskanaal: Voor alles wat rijdt, vaart en vliegt.

Over GlimMobiel Stadskanaal

GlimMobiel Stadskanaal valt onder de rubriek auto poetsbedrijf uit Stadskanaal.

GlimMobiel Stadskanaal is een was- en poetsbedrijf die in 2000 is opgericht door Martijn Bruinsma. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste professionals in het noorden van Nederland. Bij GlimMobiel Stadskanaal kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht.

GlimMobiel Stadskanaal kan zich onderscheiden van andere bedrijven door het grote en diverse aanbod van diensten. Elke voertuig dat rijdt, vaart en vliegt kan bij GlimMobiel Stadskanaal terecht voor een professionele behandeling. Bij GlimMobiel Stadskanaal staan kwaliteit en service altijd op de eerste plaats.

GlimMobiel Stadskanaal kan diverse diensten aanbieden. Hieronder ziet u deze diensten terug.

- Ramen tinten.

- Belettering verwijderen.

- Lakverzegeling.

- Kleine schades.

- Reiniging interieur en exterieur.

- Reiniging interieur.

- Reiniging exterieur.

GlimMobiel Stadskanaal is alleen tevreden met de allerschoonste en meest glimmende voertuigen. Wilt u graag dat uw voertuig weer gaat glimmen als nieuw? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres!

Heeft u een vraag aan GlimMobiel Stadskanaal? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GlimMobiel Stadskanaal uit de rubriek auto poetsbedrijf uit Stadskanaal is gevestigd aan de Glasblazer 12 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0599-412028.

Diensten en producten voor auto poetsbedrijf

Trefwoorden die horen bij GlimMobiel Stadskanaal zijn o.a. :