De Kastanje, catering en traiteurshuis in Gieten

De Kastanje, catering en traiteurshuis: Catering op maat.

Over De Kastanje, catering en traiteurshuis

De Kastanje, catering en traiteurshuis valt onder de rubriek catering uit Stadskanaal.

Heeft u binnenkort een groot feest of evenement maar bent u nog op zoek naar een invulling voor het eten? Dan bent u bij De Kastanje, catering en traiteurshuis helemaal aan het juiste adres.

Ons motto is eerlijk en heerlijk eten. En daar staan wij dus ook voor! Wij vinden het heel belangrijk dat er diversiteit is in de maaltijden en dat er biologisch verantwoord geproduceerd vlees gebruikt wordt.

Uw feest is gebeurtenis. Wij streven ernaar om samen met u uw feest tot een enorm succes te brengen waarbij het eten geheel tot in de puntjes geregeld is. Dit kan een catering bij u thuis zijn, een bedrijfscatering of een catering op locatie.

Ook heeft buitenplaats de Veenhof de jachthut voor u beschikbaar gesteld. Deze jachthut is volledig in Tiroler stijl, met balkonnetjes, hanggeraniums, bloembakken aan de muur en ga zo maar door. Deze ruimte is helemaal geschikt voor een gezellig familiefeest, een vergaring, meetings, presentaties, etentjes, en zelfs voor een bruiloft. Er is ruimte voor 15 tot 60 personen.

Wilt u graag meer informatie over wat wij te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kastanje, catering en traiteurshuis uit de rubriek catering uit Stadskanaal is gevestigd aan de Veenhof 8 in Gieten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-264403.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij De Kastanje, catering en traiteurshuis zijn o.a. :