Bij de Bloemenwinkel in Assen

Er gaat geen boeket, bruidswerk of rouwwerk de deur uit waar geen gevoel of gedachte achter zit !!!

Over Bij de Bloemenwinkel

Bij de Bloemenwinkel valt onder de rubriek bloemist in Stadskanaal.

Mevr. G. de Vries is de drijvende kracht achter Bij de Bloemenwinkel.

Vanaf jongs af aan ligt haar passie bij bloemen en mooie natuurlijke producten. Daardoor is ze de 3 jarige opleiding voor zelfstandig bloemist begonnen. In de jaren er op bij verschillende bedrijven stage gelopen en werkervaring opgedaan. In 2000 was haar opleiding klaar en kon ze bij haar stageplek aan de slag. Hier heeft ze bijna 20 jaar met veel plezier gewerkt en het vak goed onder de knie kunnen krijgen. Inmiddels is ze gemotiveerd om duurzaamheid, klimaat en sociale cohesie door te voeren in haar ambacht. Deze ambitie kan ze alleen in haar eigen winkel. Dus vanaf 1 januari 2020 is ze eigenaar/ondernemer van Bij de Bloemenwinkel

Door te werken vanuit een eigen unieke omgeving waarin sfeer, gezelligheid en vriendelijkheid de boventoon voert, bouwt ze in korte tijd een vertrouwensband op met haar klanten.

Door haar ervaring in en kennis van het ambacht voelt ze direct aan welke bloemstuk of boeket bij iemand past.

Haar creativiteit zorgt er voor dat elke boeket uniek is, dus nergens anders te vinden. Dat maakt een boeket zo speciaal als de gelegenheid waarvoor het bedoeld is. Nauwkeurig en zorgvuldig samengesteld uit de beste kwaliteit bloemen en blad materiaal.

Ze maakt stukken voor trouwerijen. Maar ook rouwbloemwerk.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bij de Bloemenwinkel uit de rubriek bloemist uit Stadskanaal is gevestigd aan de Scharmbarg 123 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0592-269603.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bij de Bloemenwinkel zijn o.a. :